Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Woensdagmiddag 14 juni: Noabermiddag met La Donna Mobile


Bathmen – “Met La Donna Mobile kunnen we deze middag op een vrolijke manier actief muziek beleven. Dat kan alleen maar met muziek die bij deze doelgroep bekend is. Een optreden van La Donna Mobile kenmerkt zich als een vrolijk en stijlvol muziekprogramma met muziek in de sfeer van André Rieu”, aldus Hanny Biemolt van het Cultuurhuus.

Het repertoire van dit muziekprogramma bestaat uit een selectie van de honderden bekende muziekstukken van over de hele wereld. Van Weense Wals tot Tango, van het Napolitaanse Lied tot Operette, van de Spaanse Passo-Doble tot de overbekende Opera-melodieën, etc. etc. Alle muziek bij is bij jullie heel bekend.
De charmante Ria Hurkens begeeft zich zingend en dansend tussen het publiek en zorgt voor interactie en persoonlijk contact. Zij wordt door Eddy van Damme, één van Nederlands bekendste accordeonisten, begeleid op een digitale accordeon. Eddy is een van de weinigen in Nederland die dit instrument zo virtuoos bespeelt. Hij weet het te laten klinken als een volledig orkest.

Woensdag 14 juni
Aanvang 14.30 uur
Cultuurhuus Braakhekke
Bathmen
Entree € 5,00