Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Woningovervallen en inbraken blijven een probleem

BATHMEN – Vooral oudere mensen zijn vaak het slachtoffer van woningovervallen of babbeltrucs. Veel gebruikte smoesjes zijn: Oh kom naast je wonen, mag ik de indeling zien? Ik heb dorst, mag ik een glaasje water. Ik ben van de thuiszorg en kom je bezoeken. We komen de elektra- of gasmeter opnemen. Er is ergens een telefoonstoring of lekkage bij u. Advies is dan laat niet zomaar iemand binnen. Vraag om een legitimatiebewijs.Doe ’s avonds niet zomaar de deur open, laat familie als ze komen zich eerst telefonisch aankondigen. V.D.C. Security kan u ook helpen. Rudi de Jong vertelt:

“Wij zijn al 20 jaar actief op gebied van persoonsbeveiliging, camerasystemen en opritdetectie. Zoals u onlangs op RTL-4 heeft kunnen zien, hebben wij Protec1 ontwikkeld. Het betreft een klein personenalarmsysteem met hals-/polszenders waarmee u in enkele seconden een spreek- luisterverbinding kunt opbouwen met een hulpverlener. Die hulpverlener kan een familielid, buren, zorgmedewerkers of een kennis zijn.

En als u het niet vertrouwt, drukt u gewoon op de knop en een bekende van u luistert dan even met u mee of alles wel goed gaat. Ook handig als u bijvoorbeeld gevallen bent of anderszins onwel bent geworden. De installatietijd van het systeem bedraagt 15 minuten, er zitten geen abonnementskosten aan vast en u bouwt binnen een aantal seconden een spreek-/luisterverbinding op. U hebt al een systeem voor € 279,00 inclusief één hals-/polszender. Op medische indicatie vergoedt een aantal zorgverzekeraars ook een deel van de aanschafkosten. Het systeem kan ook gekoppeld worden aan een camerasysteem, zodat hulpverleners kunnen horen en zien wat er bij u aan de hand is. Het systeem is eigenlijk voor iedereen. Kinderen kunnen snel hun ouders waarschuwen als ze even weg zijn, winkeleigenaren gebruiken het als ze lastige personen of overvallers in de winkel krijgen. In woningen en (agrarische) bedrijven in de buitengebieden wordt dit systeem vaak gebruikt in combinatie met camera’s en opritdetectie. Dus: binnen enkel seconden snel hulp inschakelen (van bekenden) bij onraad?

Bel dan naar V.D.C. Security te Bathmen, 0570-626114 en vraag naar de Protec 1. Mailen kan natuurlijk ook naar info@vdcsecurity.nl Samen proberen wij u veiliger te laten wonen.”