Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wie wordt:

Battummer van het Jaar 2017?

Ton Koot werd Battummer van het Jaar 2016.

BATHMEN – Op maandag 27 februari, tijdens de legendarische biertapwedstrijden wordt een Bathmenaar door Carnavalsvereniging ‘de Battumse Pompers’ uitgeroepen tot Battummer van het Jaar.

Deze titel krijgt men niet zomaar. Hij of zij verdient deze titel door zijn of haar inzet voor de Bathmense gemeenschap. Dit kan zowel voor het heden alsook in het verleden zijn.

De Battumse Pompers willen bij het zoeken naar een nieuwe ‘Battummer van het Jaar’ u als lezer van de Bathmense Krant wederom inschakelen. Afgelopen jaar was Ton Koot de Battummer van het Jaar (2016); de vraag is wie wordt zijn opvolger-/ster?

Weet u iemand, die deze eer eens toe zou kunnen (moeten) komen, wilt u dit dan even (schriftelijk) doorgeven onder vermelding van de door bedoelde persoon gedane inzet voor de Bathmense gemeenschap (bijv. welke functie bij welke vereniging/instelling etc.).

De uiteindelijke uitverkiezing zal blijven geschieden door de Battumse Pompers. Het zal dus geen ‘meeste stemmen gelden’ worden.

De eerder gedane aanmeldingen van mensen die nog niet uitverkozen zijn tot ‘Battummer van het Jaar’ worden in portefeuille gehouden. Deze namen zijn dus reeds bekend en hoeven daarom niet opnieuw aangemeld te worden.

Uw reactie zien de Pompers graag voor 9 februari bij Gertie Klein Hegeman, de Kuiperij 18, 7437 CV Bathmen of via mail gertiekleinhegeman@hotmail.com

 

ONDERSCHRIFT FOTO: