Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 15 juli: kledingshow de Zonnebloem  

Bathmen – De Zonnebloem Bathmen/Loo houdt een kunst-kledingshow. De kleding is gemaakt van afvalmateriaal, zoals bierdoppen, plastic zakjes enzovoort.

Hinke Luiten is de kunstenares die alles ontworpen en zelf gemaakt heeft . Met haar creaties kwam ze in de media. Zo was ze te zien op TV in een aflevering van Het Klokhuis . Tijdens haar carrière als kunstenares maakte Hinke 120 draagbare kunstcreaties. Vrijwilligers van De Zonnebloem showen een deel van haar unieke collectie. Hinke presenteert zelf de show en geeft tekst en uitleg hoe dit alles tot stand is gekomen.

De show is op zaterdag 15 juli 2023 in het Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen en begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 . Bij binnenkomst wordt u een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden en in de pauze een drankje met iets lekkers. De kosten voor deze middag zijn € 5.00 per persoon.

Mocht het een probleem zijn om zelf naar het Cultuurhuus Braakhekke te komen, dan is het eventueel ook mogelijk dat u van huis wordt opgehaald en weggebracht .
U kunt zich opgeven tot en met 11 juli bij Gerry Teunissen telefoon nummer 06-46053042.