Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 17 en vrijdag 23 december: Whiskyproeverijen bij Slijterij ’t Bockje Bathmen

BATHMEN – Tijdens de winkelopening op zaterdag 17 december kan men genieten van een heerlijke proeverij van Talisker. Ontdek het Talisker-gamma tussen 13.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats voor de winkel in een unieke setting.


Tijdens deze middag kan men onder andere kennis maken met de volgende whisky’s:
Talisker 10Y
Talisker Storm
Talisker Distiller’s Edition
Talisker 57° North
Talisker Skye

De whisky van de Talisker Distillery heeft meestal een maritiem karakter. Talisker biedt een breed smaakaanbod aan door middel van rijping op verschillende soorten vaten, maar hebben toch een typische en herkenbare huisstijl! De single malt whisky is ruig, avontuurlijk en doet denken aan het stormachtige landschap van het eiland Skye waar de distilleerderij gesitueerd is.
23 december: whiskyproeverij in de winkel
Trakteer uzelf op een traditionele single malt scotch-proeverij van Glendronach op vrijdag 23 december. Georganiseerd door vertegenwoordigers van de distilleerderij, zullen whiskykenners en nieuwkomers in de wereld van traditionele whisky zeker genieten van deze proeverij.

Whiskyliefhebbers opgelet!
Op vrijdag 23 december tussen 13.00 en 17.00 uur kan men even binnenlopen in de winkel voor een unieke tasting. Man kan verschillende soorten proeven van deze mooie distilleerderij uit Schotland.
The GlenDronach is een echte Highland malt; krachtig, rijk en robuust. Allen herkenbaar door de kenmerkende smaak die aging en finishing op sherryvaten met zich meebrengt. Dat is dan ook hetgeen waar The GlenDronach zich in onderscheidt. De productie van hoge kwaliteit sherried single malt whisky’s.