Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 19 december:

Battum goes back to the 80’s

X-mas edition

BATHMEN – Enige weken geleden is deze extra editie aangekondigd en dit heeft al tot vele positieve reacties geleid. Het belooft dan ook gezellig druk te worden op zaterdag 19 december in café De Brink. Een mooier begin van de kerstvakantie kun je toch niet voorstellen!Inmiddels heeft de organisatie de eerste DJ vastgelegd. Dit is good old Bennie Nijkamp oftewel Bennie van de Rosse. Dit is een garantie voor goede muziek. Bennie gaat enkele uren draaien en er wordt nog gezocht naar een tweede DJ. Geen zorgen, dit komt helemaal goed.

Café De Brink is gezellig in kerstsfeer aangekleed en de bekende en ook de wat minder bekende hits uit de jaren 80 komen langs. Een uitstapje naar een ander decennium is uiteraard mogelijk en om in de kerstsfeer te komen wordt er af en toe een kerstnummer gedraaid.

Het is wederom mogelijk om je favoriete TOP 3 uit de jaren 80 op te geven, denk hierbij ook aan kersthits! Dit kan via de facebookpagina van het evenement: www.facebook.com/events/1027210350663004/ Wie weet draait Bennie of de andere DJ één of meerdere nummers van jouw favoriete TOP 3. De avond begint om 21.00 uur en de entree is uiteraard weer gratis.

Zaterdag 19 december, 21.00 uur, “Battum goes back to the 80’s/X-mas edition”.