Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Zeer geslaagd ABS stratenvolleybaltoernooi”


BATHMEN – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 heeft de achtendertigste editie van het Stratenvolleybaltoernooi plaatsgevonden. Na een paar jaar afwezigheid (vanwege corona), hebben vele teams zich weer aangemeld om deel te nemen aan dit toernooi. Maar liefst 18 teams op vrijdag en 13 teams op zaterdag hebben gestreden om de felbegeerde bekers.

Op vrijdagavond bleek de B-ploeg uiteindelijk het sterkste te zijn en daarmee zijn zij de winnaar van Jumbo Mensink bokaal. Op de tweede plek is Let’s play geëindigd, waardoor zij de Zon Advies Nederland bokaal mee naar huis konden nemen. De derde plek was voor Anna van Burenplein. Zij hebben de Brilman Bathmen bokaal gewonnen.

Zaterdagavond kon C-ploeg met de eerste prijs gefeliciteerd worden. Zij wonnen de Welkoop bokaal. De Tijgers eindigden op de tweede plek en kregen de Garage Leijenaar bokaal. En tot slot, Tijd voor Gezelligheid werd derde en nam de Kwartier.info bokaal mee naar huis.

De tribunes waren goed bezet met supporters en er werd enthousiast aangemoedigd en geapplaudisseerd. Naast alle sportieve activiteiten in de zaal, was er ook volop gezelligheid in de sportkantine. De verloting, die mede mogelijk gemaakt is door diverse ondernemers uit Bathmen, heeft ook gezorgd voor een mooie opbrengst voor de club. “Daar zijn we heel blij mee. En dankzij de vele vrijwilligers kunnen we absoluut spreken over een zeer geslaagd toernooi. De commissie is nu alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar, want een toernooi als deze is wederom voor herhaling vatbaar. Uiteraard zien we jullie volgend jaar graag terug bij een nieuwe editie van het stratenvolleybaltoernooi in 2024”, aldus een woordvoerder van ABS.