Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeer geslaagde VBO Winterfair

Sinterklaas in Bathmen gearriveerd!


BATHMEN- De elfde editie van de VBO Winterfair is zeer succesvol verlopen. Zowel de vele bezoekers als standhouders waren uitermate tevreden over de goed georganiseerde VBO Winterfair. De ruim 70 standhouders zagen zo’n 3.000 bezoekers langs hun stand voorbijkomen. Om 11.00 uur gingen de deuren open en de bezoekers ontvingen namens het VBO een heerlijk glaasje glühwein. Gedurende de dag waren er diverse demonstraties, workshops en optredens en was het echt ‘een Winterfair zoals het hoort’.

Intocht Sinterklaas
De intocht van Sinterklaas liep ook dit jaar niet van een leien dakje. Voordat de Sint met zijn gevolg kon aanmeren moest er eerst een probleem met een aantal kabels, dat over de Schipbeek hing, worden opgelost. Tot opluchting van het, in zeer grote getale opgekomen, publiek werd alles gelukkig opgelost en kon Sinterklaas veilig voet op Bathmense bodem zetten.
Onder begeleiding van Orpheus ging Sinterklaas naar de manage. Bij binnenkomst van Sinterklaas stroomden de beide hallen helemaal vol. De kinderen van Bathmen konden, na een kleine toespraak van Sinterklaas, één voor één een handje komen schudden.