Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ziet Stichting Openluchtspel ze vliegen?

BATHMEN – Je zou het haast denken want er wordt in november een reeks voorstellingen binnen gegeven. Nu is ‘binnen’ niet gewoon ‘binnen’ maar in een locatie die eigenlijk in het geheel niet geschikt is om een toneelstuk te brengen.De bouwploeg van de Stichting is al volop bezig om het gebouw te prepareren voor de komende gebeurtenis. Regisseur en spelers zijn al voor de vakanties begonnen met het ontdekken en eigen maken van het stuk. Welk stuk? Een toneelstuk gebaseerd op de film ‘One flew over the cuckoo’s nest’. Na de eigen bewerking heeft het de naam ‘Vogelvlucht’ gekregen. Het verhaal speelt zich af in een psychiatrische inrichting in de jaren zestig. Het bevat dolle taferelen met bijzondere types maar er is een serieuze ondertoon.
In de tijd dat de film draaide was het ook een soort van aanklacht tegen de wijze waarop psychiatrische patiënten werden behandeld. Er is veel veranderd. Zo wordt lobotomie (even googelen) niet meer toegepast. Maar toch, de kern van het stuk is nog steeds actueel: wint het systeem het van het individu?
Kom kijken en genieten! Kleinschalig, intiem, gezellig en op een bijzondere locatie. Waar? Ach, dat is eigenlijk nog beetje een publiek geheim en dat willen we graag nog even zo houden…..
Speeldata zijn al wèl bekend: 18, 19, 24, 25 en 26 november. Aanvang 20.00 uur; zondags aanvang 19.00 uur.
Kaartjes kosten € 12.50 inclusief koffie en een eierkoek. Verkrijgbaar vanaf 14 oktober via de site en Infopunt Braakhekke.