Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zilvervlootparade RegioBank tijdens VBO Winterfair /

intocht Sinterklaas

BATHMEN – Robert Scholten Assurantiën B.V. – zelfstandig adviseur van RegioBank stelt dit jaar de Zilvervlootparade wederom beschikbaar voor de VBO Winterfair / intocht van Sinterklaas. Tijdens deze Zilvervlootparade is er voor kinderen van alles te doen: een springkussen en natuurlijk een groot pannaveld om lekker op te voetballen.RegioBank – Robert Scholten Assurantiën B.V. verzorgt dit spektakel om het Zilvervloot Sparen voor kinderen in de spotlights te zetten, aldus Robert Scholten. Met Zilvervloot Sparen worden kinderen op jonge leeftijd gestimuleerd om te beginnen met sparen.

Met Zilvervloot Sparen wil RegioBank het sparen onder jongeren bevorderen zoals dat ook bij de oude Zilvervloot Spaarrekening gebeurde. Vanaf de geboorte tot aan hun achttiende kunnen spaarders jaarlijks maximaal € 600,- sparen. Als zij de hele spaarperiode volmaken, ontvangen zij bovenop het gespaarde geld een premie van maximaal 10%. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Zilvervloot Sparen de meest aantrekkelijke kinderspaarrekening is. In september 2012 herintroduceerde RegioBank Zilvervloot Sparen. De spaarrekening was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte.

Een Zilvervloot Spaarrekening openen kan bij RegioBank – Robert Scholten Assurantiën B.V. te Bathmen. ‘Kom gerust langs aan de Molenstraat 3a in Bathmen. Wij nemen graag de tijd om alles met u persoonlijk door te nemen. Gewoon, met een kop koffie erbij.’

 

Over RegioBank

RegioBank kiest ervoor te bankieren zoals bankieren bedoeld is, met veel persoonlijke aandacht en gevoel voor service. Met de bank in de buurt en de klant centraal. RegioBank werkt hiervoor samen met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs door heel Nederland. Zo zorgt RegioBank voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio, kennen de omgeving en spreken de taal van de klant, aldus Robert Scholten. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekent voor de klant een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel.

 

Contact

Bezoek de RegioBank-stand op de VBO Winterfair, kom gerust langs aan de Molenstraat 3a in Bathmen of bel naar 0570-544444 voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van de adviseurs.