Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De U zit weer in de maand!

Protestantse Gemeente Bathmen

BATHMEN – Maar dat komt wel vaker voor. Toch zitten de meesten van U anders in deze maand dan andere maanden. Dat komt natuurlijk door het vakantiegevoel. In juli schakelen veel mensen een tandje terug. Sommigen kunnen voor een paar weken ‘de boel de boel laten’. Maar ook degenen die dat niet doen worden door de zon aangestoken. De zon zorgt er voor dat mensen niet alleen anders in hun kleren maar ook anders in hun vel zitten. Heerlijk. Ontspannen. Ook gewoon thuis, achter, in de tuin of op het balkon. Om van te genieten. Dankbaar.

De rust biedt kansen en mogelijkheden. Om bij te tanken. Om iemand te bezoeken die je al lang niet hebt gezien. Om een pas op de plaats te maken: leef ik het leven dat ik wil leven? Mindfullness, zentechnieken en christelijke meditatie kunnen daarbij behulpzaam en waardvol zijn.

De kerk zijn mensen. Het kerkgebouw een ontmoetingsplek. Een kerkdienst is een viering van het leven – met God en met elkaar. Het is een plek en een manier om telkens weer eraan herinnerd te worden waarom er bent en hoe je gelukkig kunt leven. En dat je een geliefd mens bent. Het staat iedereen vrij om al dan niet te komen. Op zondag zijn al onze ‘filialen’ open, dus ook in Bathmen aan het Kerkplein. Om 10.00 uur begint de viering. Na afloop is er koffie en thee. Gratis. Weet je wel:kom!