Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomeravondconcert Muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Verschillende onderdelen van muziekvereniging Orpheus sluiten hun muzikale seizoen af met een zomeravondconcert. Op dinsdag 12 juli zal het fanfareorkest onder leiding van Berjan Morsink een fris en luchtig muzikaal programma ten gehore brengen, waarbij de diverse instrumentgroepen goed aan bod komen. Het fanfare orkest wisselt haar programma af met een optreden van de Blazersklas én het leerlingenorkest. Dirigent Eugenie Alberts-Pol heeft een leuk programma met de jongens en meiden voorbereid.De locatie van dit zomeravondconcert is in de buurtgemeenschap Dortherhoek ter hoogte van Gorsselseweg 32-36 en het concert zal starten rond 19.45 uur. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Voor de liefhebbers en geïnteresseerde in blaas- en slagwerkmuziek zijn de zomeravondconcerten een mooie gelegenheid om in een ongedwongen sfeer en omgeving  te genieten. Bij slecht weer gaat het concert van de betreffende avond niet door.

Degene die interesse heeft om vanaf het nieuwe seizoen lid te worden als gevorderde muzikant of als beginnende muzikant kan informatie verkrijgen bij Janneke van Mierlo (coördinator opleidingen, 06-48502254 / muziekles@orpheus-bathmen.nl) of bij André Olden (voorzitter, 06-11608714 / andreolden40@gmail.com)

Orpheus is een leuke vereniging die op een enthousiaste wijze een bijdrage levert aan de cultuur in Bathmen en uw eigen muzikale ontwikkeling. Wees welkom!