Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomerexpositie ”Kunst van Bathmense bodem”

Zomerexpositie

BATHMEN – In het centrum van het brinkdorp Bathmen staat een fraaie Dorpskerk. De werkgroep ”Open Kerk”wil graag een zo breed mogelijk publiek met dit monumentale gebouw laten kennismaken.  Daarom wordt er in de noordervleugel van deze kerk, deze zomer opnieuw een expositie ingericht.

Deze expositie beoogt de bezoekers een overzicht te geven van het werk van de Bathmense kunstenaars die participeren in het samenwerkingsverband ”Het Open Atelier”. Dit samenwerkingsverband geniet inmiddels een goede reputatie in de regio. De exposanten van deze expositie zijn: Wilma Meijerink met objecten van glas en keramiek; Marije Schippers met foto’s en Els Groosjohan met beelden van steen. Genoemde exposanten bezitten de gave om een expositie zeer smaakvol in te richten.

Als de voortekenen niet bedriegen belooft het ongetwijfeld een zeer beeldende expositie te worden.

De expositie is geopend in de periode van 19 juni tot en met 13 september elke zaterdag van 10.30 – 15.00 uur. Tijdens de Kunstmarkt en Open Monumentendag worden de openingstijden wat verruimd.

De officiële opening van deze zomerexpositie staat gepland op vrijdagavond 19 juni, om 20.30 uur. De opening zal ditmaal worden verricht door de jeugdige Bathmenaar Daan Morkin, een creatief jong mens!