Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomerspeeldagen Bathmen 2024


Bathmen – “Het nieuwe jaar is weer van start en zo zijn ook wij, werkgroep van de Zomerspeeldagen Bathmen, uit de startblokken. En actief zijn we! Naast het organiseren van weer een leuk spel- en bouwweekend voor de kinderen, zijn we ook onze eigen stichting aan het oprichten. Niet meer onderdeel van, maar wel in samenwerking met Scouting James Lovell”, aldus Kitty Kienhorst-Spandauw namens de organisatie.


Kitty verrvolgt: “Voor het aankomende Zomerspeeldagenweekend, dat op 29 en 30 juni zal plaatsvinden (zet het alvast in de agenda!), is het thema vastgesteld en vliegen de ideeën over tafel! We hebben er ontzettend zin in, kunnen niet wachten om de kinderen weer mooie hutten te zien creëren en fanatiek te worden in de spellen. Dit jaar zullen we een avontuur in de ruimte beleven. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt in de ruimte? Houd ons in de gaten voor verdere informatie!
Wij kunnen altijd hulp gebruiken! Zo zoeken we nog iemand in de organisatie voor ‘de socials’ en vormgeving. Daarnaast kunnen we helpende handen gebruiken voor en tijdens het weekend. Denk hierbij aan de opbouw vrijdag de 28e, pallets/hout ophalen, timmermannen/vrouwen om te zagen, cateren, enzovoorts. En als laatste, de belangrijke sponsoren. We werken met sponsorpakketten, maar op een andere manier bijdragen mag natuurlijk altijd! Voor meer info zie www.speeldagenbathmen.nl.
Heel graag tot ziens. Wij kijken ontzettend uit naar de blije koppies, klanken van getimmer en allicht een lancering? In ieder geval een lancering van de stichting Zomerspeeldagen Bathmen en wie weet van wat nog meer!”