Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomerspeeldagen Bathmen was een bouwfeest! 


Door Kitty Kienhorst-Spandauw

Bathmen – Dit jaar was het voor het eerst dat de werkgroep zomerspeeldagen Bathmen een speelweekend voor de kinderen van Bathmen en Loo-Bathmen organiseerde. Gelukkig kon het na een moeizame start toch allemaal doorgaan! Op het terrein van de scouting en ‘het land van Gait’ was in Robin Wood thema ondergedompeld het bouwspel-weekend op 1 en 2 juli. Iedereen stond te popelen om hun eigen huis in elkaar te timmeren na de thematische opening. Druk waren de kinderen met het sjouwen van pallets en planken. Ze hadden nauwelijks tijd om hun broodje op te eten. Het getimmer wat deze twee dagen vrijwel de hele dag door te horen was, klonk als muziek in de oren voor het organisatieteam. Het bouwen werd afgewisseld met spellen, knutselen en schminken. Daarnaast startten en eindigen de dagen thematisch met alle kids op de strobalen luisterend naar minstreel Bard. Voor ieder wat wils dus.

Ondanks de regen op zaterdag, was het één en al glimlach van de kinderen en alle hulptroepen. Er is een enkele pleister uitgedeeld door de EHBO. Het was dus vooral genieten geblazen!
Als organisatie zijn we ontzettend blij dat we dit bouwspel-weekend door konden laten gaan en dat het één groot feest is geweest. We zitten vol energie en ideeën voor volgend jaar! De datum voor 2024 is bekend: zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024. Dus zet het alvast in de agenda, zodat je dit weekend vrij kan houden van familie uitjes, buurt bbq’s en andere gezelligheden. Want als je kinderen en ouders hebt gesproken, wil je hier volgend jaar gewoon bij zijn!

Wij willen uiteraard de sponsors en alle hulptroepen ontzettend bedanken voor het mede mogelijk maken van dit weekend! Wil je ons op een manier sponsoren of helpen, heel graag! Spreek ons aan, kijk op onze site www.speeldagenbathmen.nl of stuur een email naar info@speeldagenbathmen.nl. Heel graag tot ziens op 29 en 30 juni!