Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zomertijd

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Het is met recht zomertijd, ook in Bathmen en Okkenbroek: ijsjes, watergevechten, fiets- en wandeltochten, jurken, rokjes en korte broeken – kortom alles wordt uit de kast gehaald om te genieten van het stralende weer van de afgelopen weken.En de kerk doet op haar beurt ook een duit in het zakje: want na de openluchtviering in Lettele en de tentdienst in Okkenbroek zien we tijdens deze periode veel ‘gastpredikanten’ in de kerken voorgaan. Gastpredikanten zijn voorgangers die ergens anders wonen en (meestal ook) werken maar die voor één of voor een paar keer dienst doen in een zogenaamde ‘gastgemeente’. En dat is vaak verrassend en verfrissend, net als de zomer zelf.

Je ziet een nieuw gezicht, je zingt vaak andere liederen en je hoort bovendien de hemelse boodschap zoals je hem nog nooit gehoord hebt!

Dat is zeker ook het geval op zondag 15 juli, want dan gaat ds. Hans Günter voor in de Dorpskerk van Bathmen. Hij is een lutherse predikant en wil dat graag met ons vieren en delen. Een tipje van de sluier: de liturgie (orde van dienst) zal er anders uitzien en de overweging vanzelfsprekend ook. Het wordt vast een boeiend geheel. Dus… wees wel:kom.