Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 18 september: CCR tribute bij Hét Café!

BATHMEN – The Fortunate Sons weten als geen ander met hun ‘Tribute to C.C.R.’ de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond.


Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in juni 2009 verschenen CD ‘Live in Europe’ vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons. In een kleine 2 uur komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.
Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons in het geheugen gegrift. Een betere soundtrack van de roemruchte jaren ‘60 en ’70 is haast niet denkbaar.
Zondag 18 september, aanvang 16.00 uur. Entree € 12,50. Kaarten in de voorverkoop of aan de deur .