Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Met Zorg en Aandacht:

een (extra) steuntje in de rug

BATHMEN – Voor veel ouderen geldt dat zij zich met moeite staande houden in de ‘sneltrein’ van onze maatschappij. De regie kan kwijt zijn, de aansluiting met de samenleving verloopt moeizaam en er is behoefte aan ondersteuning en begeleiding. Stichting Met Zorg en Aandacht wil er dan zijn, voor dat (extra) steuntje in de rug.Met Zorg en Aandacht biedt servicegerichte begeleiding op een professionele, integere en persoonlijke wijze. Met als resultaat rust, vertrouwen, eigenwaarde, zingeving en plezier. Kortom: kwaliteit van leven.

De begeleiding bestaat uit vertegenwoordiging: als mentor, gevolmachtigde in een levenstestament, eerste contactpersoon bij een zorginstelling, mantelzorger, persoonlijk begeleider. Eventueel voert Met Zorg en Aandacht de regie.

Ook ondersteunen zij u door het bieden van services als: agendabeheer, telefonisch contact, gezelschap, begeleiding bij een (uitgaans)gelegenheid of uitvaart, oppasservice, datingservice, verhuisservice. Behalve dat ‘steuntje in de rug’ hoeft u de ervaren last niet alleen te dragen en staat Met Zorg en Aandacht naast u.

Samen met u haalt Met Zorg en Aandacht méér uit het leven én ontzorgen ze u, uw kinderen, partner, andere mantelzorgers en zorgprofessionals.

Stichting Met Zorg en Aandacht, 06-21884642, info@metzorgenaandacht.nl, www.metzorgenaandacht.nl