Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zoveel hoofden, zoveel smaken

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN – N is een kerk geen schouwburg, maar toch. Op zondag draait er min of meer altijd hetzelfde programma. Goed, de programmamaker verschilt soms, daardoor kan de toon daardoor wat anders dan anders zijn, maar in grote lijnen is het eigenlijk toch altijd hetzelfde liedje. Dat is niet meer van deze tijd. Wie naar de tv kijkt, heeft de keuze uit 100+ zenders. Wie naar de kerk gaat, heeft maar één keuze.Echter – hoera! – komende zondag biedt de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek (PGBO) maar liefst drie keuzeprogramma’s aan! Jawel, het zijn er nog geen 100+ maar het is meer dan één.

’s Morgens kan gekozen worden uit een viering in Okkenbroek… óf een viering in Bathmen! Die beginnen allebei om 10.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, dan kunt u die vooraf reserveren via de bekende adressen. Na 09.45 uur worden alle nog niet ingenomen zitplaatsen vrijgegeven.

Naast deze ochtendprogramma’s is er op 29 oktober ook een avondprogramma: een muziekvesper m.m.v. het vocaal ensemble ‘Oost-Nederlands Barokconsort o.l.v. Jan Kleinbussink. De vesper begint rond 19.00 uur maar om 18.45 uur zal er een korte toelichting op de vorm en inhoud worden gegeven.

Voor alle zondagprogramma’s van de PGBO geldt dat de toegang vrij is voor iedereen. Weet je wel:kom!