Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ZwangerFit lessen

in de Rythmeen

BATHMEN – Wil jij ook graag op een leuke manier aan het sporten tijdens je zwangerschap? Samen met andere zwangeren praten over je zwangerschap, de aankleding van de babykamer? En dan ook informatie rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd krijgen? Dan ben je bij ZwangerFit Bathmen aan het juiste adres!Op maandagavond geeft Annelies Roeleveld, fysiotherapeute en zwangerfit docente, ZwangerFit lessen in de gymzaal van basisschool de Rythmeen. Hier ben je vanaf 16 weken zwangerschap welkom om op muziek met fitballen en matjes actief je zwangerschap door te komen.

Ben je in verwachting van volgend kindje en merk je dat deze zwangerschap zo snel voorbij vliegt? Juist dan is fijn om even een uurtje bezig te zijn met je lijf en met de zwangerschap tijdens de gym.

Na de bevalling ben je welkom voor de MoederFit. Samen met de andere pas bevallen moeders terug in vorm komen en ondertussen tips en handigheidjes uitwisselen onderling. Ook is er een mogelijkheid voor een cursus babymassage. Op een liefdevolle en rustige manier je baby masseren. Meer weten? Kijk op www.zwangerfit-bathmen.nl of meld je aan voor een gratis proefles via info@zwangerfit-bathmen.nl