Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileum Winterfair: tiende editie

Jubileum Winterfair

BATHMEN – Op zondag 15 november zal de tiende editie van de VBO-Winterfair worden gehouden. Ook deze jubileumuitvoering van het succesvolle evenement zal in en rondom Manege ’t Ruiterkamp plaatsvinden.

De tweejaarlijkse VBO Winterfair is ooit gestart met als doel de inwoners van Bathmen en omgeving kennis te laten maken met de bedrijvigheid van de Bathmense ondernemers. De VBO (Vereniging Bathmense Ondernemers) is vertegenwoordigd door 56 bedrijven uit Bathmen. De vereniging verzorgt en betaalt jaarlijks onder andere de intocht van Sinterklaas en de kerstversiering bij de winkeliers. Daarnaast houden ze zich op de achtergrond bezig met de ontwikkelingen in het dorp. Een goed voorbeeld daarvan zijn de huidige ontwikkelingen van het Centrumplan. Het bestuur houdt een vinger aan de pols en houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten, zodat de belangen van de ondernemers goed behartigd worden.

Een terugkerend evenement onder auspiciën van het VBO is dus ook de Winterfair.

Bathmense bedrijven zullen zich presenteren en verenigingen wordt de mogelijkheid geboden hun club te promoten.

 

Muziek

Het muziekpodium krijgt weer een plaatsje in de manege. De organisatie zoekt nog enthousiaste muzikanten, bijvoorbeeld een jeugdband of een popkoor. Maar theater, verhalenvertellers of andere optredens zijn ook van harte welkom. Dit hoeft niet per se op het podium plaats te vinden. De VBO Winterfair commissie nodigt alle muzikale Battummers of andere mensen die hun talenten willen tonen van harte uit. Daarvoor kunt u zich aanmelden en een mailtje sturen naar camilla@bathmensekrant.nl

 

Winterfair en Sinterklaasviering

“De Winterfair is altijd succesvol. Mensen uit de hele omgeving weten dan de weg naar de manege te vinden. Een braderie in wintersfeer in combinatie met de aankomst van Sinterklaas in Bathmen. Deze samenkomst is altijd goed voor enkele duizenden bezoekers en de Winterfaircommissie rekent erop dat Bathmen en omgeving dit jaar massaal naar de manege zal komen op zondag 15 november. De VBO zal hiervoor extra uitingen verrichten in de media. We hebben nieuwe dingen toegevoegd aan dit evenement, zowel voor jong als oud”, aldus voorzitter Stefan Middeldorp. Uiteraard brengt ook Sinterklaas die dag weer een bezoek aan de manege.

 

Verenigingen

Voor de Bathmense verenigingen is de Winterfair een unieke gelegenheid om zich gratis te presenteren aan een groot publiek om zo leden en donaties te werven. Wel wil de commissie graag bij opgave zien, wat men die dag gaat doen. De ruimte in de manege is niet onbeperkt; voor alle Bathmense verenigingen is helaas geen plaats, dus vol = vol.

 

Niet VBO-leden

Ook niet VBO-leden uit Bathmen en omgeving kunnen zich aanmelden voor de Winterfair. Voor de kraam(afmeting kraam: 4 meter lang en 1 meter breed) en stroom betaalt men een bijdrage. Uiteraard kan men ook overwegen om lid te worden van het VBO, want hoe meer leden, des te meer er in het dorp georganiseerd kan worden.

 

Aanmelden

Bent u enthousiast en wilt op de Winterfair staan, schroom niet en mail of bel met Camilla Klein Nagelvoort (06-55113772) en de VBO ziet uw opgave dan ook met belangstelling tegemoet. Indien u zich wilt aanmelden, ontvangt Camilla uw aanmelding graag voor woensdag 30 september per e-mail (camilla@bathmensekrant.nl), waarbij men graag wil weten wat uw activiteit wordt op de Winterfair en hoeveel kramen c.q. ruimte u nodig heeft (afmeting kraam: 4 meter lang en 1 meter breed). Zoals altijd is er stroom voor iedere kraam.