Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kraak de Kluis Actie in Bathmen

Opvolger van de succesvolle ‘Scan en Win Actie’:

Bathmen – De Stichting Bathmen Promotie (SBP) en de Verenigde Bathmense Ondernemers (VBO) hebben de handen ineengeslagen met het organiseren van de spectaculaire ‘Kraak de Kluis Actie’. De actie duurt van 8 t/m 29 november 2023.

Wat houdt de actie in?
Bij aankopen in deze periode krijgt de koper voor elke bestede 25 euro een voucher met een code (maximaal 3 vouchers per aankoop). Hiermee maakt men kans op een prijs. De code kan bij de in het Infopunt in het Cultuurhuus geplaatste kluis ingevoerd worden. De prijzen zitten in de kluis. bij een winnende code kan men de prijs direct in ontvangst nemen.
Naast spraakmakende hoofdprijzen, zoals een week camperhuur, luchtballonvaart etc. zullen er ook hele leuke prijzen, waardebonnen en kortingsbonnen te winnen zijn. Het merendeel van de Bathmense ondernemers heeft prijzen ter beschikking gesteld en doet mee aan de actie. De minimale waarde van de prijs bedraagt 25 euro.
“We hopen dat er weer veel leuke prijzen vallen onder de klanten van de Bathmense middenstand. Lokaal kopen wordt in de maand november dus extra beloond”, aldus een woordvoerder van de organisatie.