Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nóg meer mogelijkheden met nieuwe kleurenmengmachine bij Bennie Bieleman!

BATHMEN- Bennie Bieleman Verf & Behang aan de Dorpsstraat heeft het pakket aan mogelijkheden op verfgebied sterk uitgebreid door de aanschaf van een Koopmans kleurenmengmachine. Er was er al één in gebruik van Sikkens, voor verf van Sikkens, Flexa en Colors huismerk. De klant kan nu dus kiezen uit merken en een wel heel breed scala aan kleuren. Koopmans werkt al sinds 1885 aan duurzame, maar zeker ook klantvriendelijke producten. Zo wordt er onder andere lijnolie aan de verf toegevoegd waardoor deze prettig te verwerken is.Gebaseerd op de kennis en ervaring, opgedaan in al die jaren, worden er prachtige producten gerealiseerd op het gebied van binnen- en buitenverf.

Wat buitenverf betreft gaat het niet alleen om kozijnen, bijvoorbeeld, maar ook om verf voor onder meer tuinhuisjes en schuttingen. De Perkoleum is hier heel geschikt voor, hier is geen extra grondverf voor nodig en door de toegevoegde lijnolie blijvend elastisch. De Ecoleum is zeer geschikt voor ruw hout en geeft met één laag al een optimale bescherming. Dit is een heel goed alternatief voor de oude carbolineum.

Met de komst van het Koopmans kleurenmengsysteem is er bij Bennie Bieleman Verf & Behang, naast de al aanwezige serie Ready Mix kleuren, nu dus ook de mogelijkheid om zelf te bepalen welke kleur men wil hebben in nog meer producten.

De verf wordt gemengd terwijl u wacht!