Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schildersbedrijf G.J. Wesseldijk: gedegen vakwerk en advies!

HARFSEN – Er zijn tegenwoordig helaas maar weinig bedrijven meer die kunnen bogen op zo’n lang bestaan als schildersbedrijf G.J. Wesseldijk uit Harfsen.

Al ruim 83 jaar hebben generaties van deze familie zich bezig gehouden met gedegen vakwerk als het aankomt op binnen- en buitenschilderwerk en bewijzen daarmee nog elke dag hun bestaansrecht. Ook behangen en glaszetten behoort tot hun dienstenpakket. Door de jaren heen heeft Wesseldijk een goede klantenkring opgebouwd in een grote regio waar zowel voor de particulier als voor bedrijven wordt gewerkt.

En wie het werk liever zelf doet, kan voor materiaal en goed advies terecht in de winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen. Verf en het daarbij behorend doe-het-zelf-materiaal, behang maar ook glas kan naar wens geleverd worden.

Voor mensen die graag knutselen of handwerken is de hobbywinkel een paradijsje! Wesseldijk heeft een grote collectie aan materialen o.a. op het gebied van kaarten maken waarvoor alle benodigde artikelen aanwezig zijn, als set maar ook los. Ook wat borduren betreft is er keuze in losse materialen o.a. borduurband, slabben, handdoeken en gastendoekjes om zelf te borduren en DM garen. In de hobbywinkel zijn ook enkele pakketten leuk voor kinderen.

Loop gewoon eens binnen bij Wesseldijk!

Of bezoek de webshop www.hobbywesseldijk.marktplaza.nl