Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

16e Slender You Marathon voor het Reumafonds

COLMSCHATE – Bij acht Slender You-salons door het hele land wordt op vrijdag 6 oktober een marathon gehouden voor het Reumafonds. Tijdens deze Slender You Marathon openen de salons veel langer hun deuren dan gebruikelijk en kan iedereen voordelig kennismaken met het slenderen. Salons zetten collectebussen van het Reumafonds neer of doneren een deel van de omzet aan het Reumafonds. In Colmschate doet Slender You Colmschate mee aan de Slender You Marathon.Slenderen

Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren in 48 houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht slenderen ook de pijn. Voordat mensen met medische klachten met slenderen beginnen, wordt aangeraden om met de huisarts te overleggen.

Kom naar de open dag van Slender You Colmschate en steun ook het Reumafonds:

Vrijdag 6 oktober, openingstijden van 8.00 tot 15.00 uur Lammersweg 8 te Deventer 0570-658000.

 

Over het Reumafonds

Het Reumafonds is de grootste patiëntenorganisatie voor mensen met een vorm van reuma en helpt hen om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland hebben meer dan twee miljoen mensen een vorm van reuma, waaronder artrose. Het Reumafonds geeft voorlichting en advies, en maakt zich samen met patiënten sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. Daarnaast financiert en initieert het Reumafonds wetenschappelijk reumaonderzoek naar betere behandelmethoden en genezing. Het Reumafonds krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van particuliere donaties en giften.