Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

17e Slender You Marathon voor het Reumafonds

COLMSCHATE – Bij een groot aantal Slender You-salons door het hele land wordt op vrijdag 5 oktober een marathon gehouden voor het Reumafonds. Tijdens deze Slender You Marathon openen de salons veel langer hun deuren dan gebruikelijk en kan iedereen voordelig kennismaken met het slenderen.Er zijn verschillende acties: van kortingen op behandelingen tot loterijen. Salons zetten collectebussen van het Reumafonds neer of doneren een deel van de omzet aan het Reumafonds.

 

Slenderen

Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren in diverse houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht slenderen ook de pijn.

Het doel van de marathon is om iedereen te informeren over het bestaan van de Slender You salons, en het concept ‘slenderen’. Mensen met reuma staan bovendien op deze dag centraal: verantwoord bewegen is voor hen tenslotte extra belangrijk. Op www.reumanederland.nl staat een lijst van deelnemende salons. In deze regio is dat: Slender You Colmschate Lammersweg 8, 7418 GB Deventer (Snippeling). Tel. 0570-658000.

 

Over ReumaNederland

Het Reumafonds is de grootste patiëntenorganisatie voor mensen met een vorm van reuma en helpt hen om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland hebben meer dan twee miljoen mensen een vorm van reuma, waaronder artrose. Het Reumafonds geeft voorlichting en advies, en maakt zich samen met patiënten sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. Daarnaast financiert en initieert het Reumafonds wetenschappelijk reumaonderzoek naar betere behandelmethoden en genezing. Het Reumafonds krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van particuliere donaties en giften.