Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Al 10 jaar Tweedehands Kinderkledingbeurs voor de Ulebelt

DEVENTER – Op zaterdag 11 april is de tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs voor de Ulebelt. De kledingbeurs viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Al 10 jaar lang wordt in het voorjaar en het najaar een beurs georganiseerd, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt van kinderboerderij De Ulebelt.

Twintig beurzen dus. Alles bij elkaar heeft dit inmiddels zo’n 12.500 euro opgeleverd. “Dat is een fors bedrag,” geeft Stichting De Ulebelt aan “en gek genoeg is de kinderkledingbeurs daarmee bijna onze grootste sponsor. Niet helemaal natuurlijk, maar het is wel bijzonder dat zo’n kleine organisatie zoveel geld bij elkaar krijgt.” De kledingbeurs heeft drie organisatoren die met behulp van veel enthousiaste vrijwilligers elke keer weer hun best doen de beurs succesvol te laten verlopen. “Het is echt leuk om te doen,” geeft de organisatie aan “en leuk om te zien dat mensen juist aan deze beurs mee willen doen vanwege de connectie met De Ulebelt.”

De voorjaarsbeurs van dit jaar is op zaterdag 11 april, tussen 9.00 en 12.00 uur, in de Ichtuskerk, Holterweg 108. U bent van harte welkom om voor kinderkleding en/of speelgoed te komen winkelen. Uiteraard kunt u ook uw eigen gebruikte kinderkleding en/of speelgoed op de beurs verkopen. Op de voorjaarsbeurs wordt lente- en zomerkleding verkocht vanaf maat 80. Kijk op website www.kledingbeursvijfhoek.nl voor meer informatie en alle spelregels voor de verkoop. U kunt nummers aanvragen tot en met 8 april.