Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Altijd iets te doen bij de Ulebelt deze zomer!

Het boerderijterras.

Het boerderijterras.

COLMSCHATE – Deze zomer is er een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij de Ulebelt voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen! Elke woensdagmiddag is er een kinderactiviteit. Drie keer is er een Knotsgekke Knutselmiddag met vrije inloop. Daarnaast zijn er drie natuurdoe-middagen met activiteiten uit het 50-dingen-project! (De 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde!)

Ook kun je twee keer diersporen zoeken: op donderdag 28 juli en 4 augustus. Of kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar de Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding ‘Rondje Gooikerspark’ klaar bij de balie en sinds kort is het ook mogelijk om dit Rondje Gooikerspark via een app te downloaden en te lopen.

Voor kinderen vanaf 8 jaar ligt er een speurtocht klaar aan de hand van de geheimzinnige runentekens, die overal op het terrein te vinden zijn. De rondleiding en speurtocht zijn vanaf 10 juli tijdens de openingstijden van hoofdgebouw en Kikkerkeet af te halen.

Voor wie een GPS heeft, ligt er een Geocache verstopt op het terrein met de titel Ulebelt Hotels: zo kun je digitaal speurzoeken! Op zondag 21 augustus kun je, samen met de Speeltuinbende, meedoen aan een Samenspeeldag voor kinderen met en zonder beperkingen in de natuurspeelplekken.

Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag is er op het terras verkoop van heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen vanuit de Kikkerkeet; op andere dagen vanuit het hoofdgebouw. Uiteraard is er elke woensdag- en zaterdagmiddag boerderijverkoop, met producten uit de tuin, van biologische streekproducten en producten als honing, zaad en planten uit de Ulebelt-tuinen. En uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsop- en ondergang. Het Kinderzwerfboekenstation staat op het erf: neem een boek mee, lees het en laat het zwerven! Alle data en details staan op de website www.ulebelt.nl