Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bag of Bones op 9 april

in Café ’t Hof

Bag of Bones

COLMSCHATE – Op zaterdag 9 april komt Bag of Bones naar Café ’t Hof. Zij brengen klassieke bluesrock, een overvol genre, maar Bag of Bones stijgt er bovenuit. Zelden klonk het van eigen bodem zo overtuigend.

Geheim ingrediënt nummer 1 is gitarist Elco Jongkind, half Spaans, half Nederlands. Met virtuoos gemak stuwt hij de muziek naar grote hoogte. De route zit vol wendingen: net als je volledig klem zit in de strakste riffs denkbaar, hypnotiseert hij je met een waaier van lyrische melodieën, om je vervolgens snoeihard wakker te schudden met een vlijmscherpe solo. Een gitarist van zeldzame klasse.

Minder op de voorgrond, maar minstens zo belangrijk is de Oostenrijkse bassist Daniël Lottersberger. De man is verantwoordelijk voor een zeldzaam stuwende drive. De combi met de drum is strak en groovend, een wild kloppend hart waar geen ontsnappen aan mogelijk is.

 

Bag of Bomes featuring

Baatin (USA, Macon Georgia) heeft een uitzonderlijk stem geluid met typische Amerikaanse bluesroots. Hij speelde jaren met rock and roll hall of fame legends Parliament-Funkadelic en was music director en Gitaar leraar van Otis Redding III (zoon van soul legende Otis Redding). Baatin was headliner van regionale festivals in de USA en heeft gast optredens gedaan met o.a. Bobby “Blue” Bland, Robert Cray, Roy Ayers, Ronnie Laws, Dave Brubeck en James Bown.

Pamela Bowman begon haar muzikale carrière op 3-jarige leeftijd als solist in haar vaders kerk. Haar ouders bemerkten al snel dat zij een getalenteerd zangeres was. Pamela heeft een stembereik van 6 octaven waarmee ze iedereen betovert. Zij toerde over de hele wereld met grootheden als de S.O.S. Band, Betty Wright, William, Roy C. en talloze anderen. Zij is een ware veteraan in de business.