Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bag of Bones geeft ode

aan de gitaristen

Bag of Bones

COLMSCHATE – Zaterdagavond 13 juni geeft Bag of Bones een optreden in cafe tHof. Dit optreden zal geheel in het teken staan van de band haar ode aan de gitaristen. Het initiatief van dit evenement ligt bij Jan Kramer; vaste gast, vriend en muzikaal brein bij tHof. Volgens hem is er naast het grote ‘tribute-aanbod’ behoefte aan herkenning in muziekstromen. Dit kan gericht zijn op blues of rock maar natuurlijk ook specifieker op solo’s van gitaristen dan wel drummers.

In overleg met Walter Bonekamp (tHof) is besloten de aftrap van dit spektakel door Bag of Bones te laten doen. Zij zijn behalve muzikaal een klasse apart, vooral ook geïnteresseerd in de groten der aarde. Inspiratie halen ze uit de albums van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn en Carlos Santana. Bag of Bones bestaat uit de muzikanten: Elco Jongkind, Daniel Lottersberger en Thorsten Grau.  Klassieke bluesrock, een overvol genre, maar Bag of Bones stijgt er bovenuit. Zelden klonk het van eigen bodem zo overtuigend.

Naast de ode aan de gitaristen vindt er tevens de aftrap ‘Kornuit’ plaats. Deze nieuwe, verfrissende pils van brouwer Grolsch heeft een licht bittere smaak met zachte afdronk. Perfect om samen met je maten van een heerlijk concert te genieten!

tHof’s ode aan de gitaristen start om 21:30 uur en is vrij toegankelijk.

’t Hof van Colmschate / Holterweg 104 / 7429 AH COLMSCHATE (gem. Deventer).