Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijeenkomst tinnitus: ’24 uur per dag herrie in je hoofd’

Avond van Stichting Hoormij
i.s.m. Stichting Fooruit

COLMSCHATE – Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd; geluiden die er niet zijn. Dat kan variëren van een zachte ruis tot een hard geluid. Op dinsdagavond 6 juni is er een bijeenkomst voor mensen met tinnitus. Deze vindt plaats in de Ichtuskerk in Colmschate.Tijdens het programma wordt ingegaan op de oorzaken en behandelmethodes. Ook vertellen ervaringsdeskundigen welke invloeden deze gehooraandoening heeft op het dagelijks functioneren. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus (zowel privé als op het werk) wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

De heer Gillissen is al jaren ervaringsdeskundig spreker voor Stichting Hoormij en kampt zelf met de last van tinnitus. Ook de heer De Vries is ervaringsdeskundige op het gebied van tinnitus en zal zijn ervaring delen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan! Details kun je vinden in de Hooragenda op de website: www.stichtinghoormij.nl

 

Praktische informatie

Datum: 6 juni 2017.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Plaats: Ichtuskerk, Holterweg 106, 7429 AH, Colmschate.

Kosten: € 3,- voor leden van Stichting Hoormij € 5,- voor niet-leden.

Inclusief één consumptie (koffie/thee).

Opgave: verplicht; dit kan via de website.