Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Binnen kijken bij Afscheidshuis Deventer

COLMSCHATE – Op zaterdag 28 september van 11.00-16.00 uur opent Afscheidshuis Deventer aan de Holterweg 108 (naast de Ichtuskerk) in Colmschate zijn deuren.Afscheidshuis Deventer is uniek in zijn huiselijkheid. Nabestaanden kunnen wanneer en hoelang ze willen, de overleden dierbare bezoeken in hun eigen huiskamer buitenshuis. De kleinschaligheid en locatie in de pastorietuin passen hier goed bij.

Afscheidshuis Deventer biedt een goed passend alternatief voor diegene die hun overleden dierbare niet thuis willen of kunnen opbaren. Iedereen is welkom bij Afscheidshuis Deventer, ongeacht welke uitvaartverzorger de uitvaart voor u begeleidt.

Na enkele maanden hard werken en inrichten, openen Sjoek en Jolanda Nutma dan eindelijk Afscheidshuis Deventer. Een droom waar ze al jaren mee bezig zijn, mogen ze nu aan iedereen laten zien. Een moment waar ze met trots naar uitkijken.

“We merken dat mensen erg nieuwsgierig zijn naar het Afscheidshuis en krijgen veel vragen over wat het Afscheidshuis nu precies inhoudt. We willen u graag binnen laten kijken en zetten daarom de deuren voor u open. Ook kunt u kennismaken met de medewerkers van Afscheidshuis Deventer en uw vragen stellen. We leiden u graag, samen met ons team, rond in Afscheidshuis Deventer.”

Wees welkom!

Voor meer informatie, kijk op www.afscheidshuisdeventer.nl of bel 06-39027212.