Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

BoekStart inloopochtenden;

lees en zing met je hummeltje

Voorlezen in Okkenbroek.

Voorlezen in Okkenbroek.

OKKENBROEK/COLMSCHATE – Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Samen plaatjes kijken en verhaaltjes vertellen is goed voor de taalontwikkeling en versterkt de band tussen jonge kinderen en ouders.

BoekStart is een project dat (mede) uitgevoerd wordt door de bibliotheek om voorlezen aan kleintjes te bevorderen. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s al woorden herkennen, maar hoe lees je nou het beste voor aan zo’n hummel? En wat zijn leuke boekjes? Tijdens de BoekStart inloopochtenden geven voorleesvrijwilligers tips en trucs.

Vanaf september 2015 starten de BoekStart inloopochtenden op o.a. de volgende locaties:

• Bibliotheek Okkenbroek: start woensdag 2 september

• Bibliotheek Colmschate: start woensdag 2 september

Tussen 10.00 en 11.00 uur zijn ouders met kinderen tot 4 jaar van harte welkom.

De BoekStart inloopochtenden zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!

Tijdens de eerste inloopochtend zal Alice van Drie van the Bizzy Bee in Okkenbroek en uit het boek Mama Kwijt van Chris Haughton. Kinderen kunnen meezingen en meedansen.

In de Bibliotheek Colmschate zullen Bolleboos Muziek en Samtal voorlezen uit diverse prentenboeken. Het voorlezen zal worden ondersteund met bijpassende liedjes en gebaren.

Tevens is De Bibliotheek Deventer voor o.a. de locatie Okkenbroek op zoek naar enthousiaste voorleesvrijwilligers. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jutta Beusink, jbeusink@obdeventer.nl

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

Voorlezen in Okkenbroek.