Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Burendag ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ ook in Gemeenschapshuis De Kuip

COLMSCHATE – Op zaterdag 22 september 2018 verzorgt het Oranje Fonds weer de Nationale Burendag in Nederland. Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate wil deze dag niet zomaar voorbij laten gaan.Onder de noemer ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ wil men alle buren en buurtbewoners uitnodigen voor een leuke, gezellige dag voor jong en oud.

Niemand hoeft alleen te komen of te zijn op deze dag! Neem je buurman of buurvrouw mee. Wie zit er misschien wel alleen en zou zo’n burendag ook erg gezellig vinden? Denk er eens over na en nodig diegene uit, haal hem of haar op en kom samen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van live muziek en verschillende activiteiten op deze bijzondere dag.

De Kuip in Colmschate is geopend van 15.00 – 19.00 uur. Entree voor de Burendag is geheel gratis. Meer informatie op de website www.de-kuip.nl

Stichting Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate is al jarenlang een veelzijdige accommodatie. Gebouwd in 1971 en grondig gerenoveerd in 1998. Vele mensen maken wekelijks hun gang naar De Kuip middenin het prachtige groene dorp Colmschate. Om te sporten, te vergaderen of te repeteren. U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.