Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Colmschate In Beeld deel II’

op 5 juni in De Kuip

COLMSCHATE – In navolging van het grote succes van de Colmschate In Beeld middag in 2013 en Colmschate De Boer op in 2014, presenteert dezelfde werkgroep ‘Colmschate In Beeld deel 2’ op 5 juni in Gemeenschapshuis De Kuip. Deze werkgroep, bestaande uit vrijwilligers van De Kuip en bewoners van Colmschate, heeft wederom een mooi programma opgezet. Hoogtepunten zijn de fototentoonstelling en presentatie van René Aarnink en een nieuwe fietstocht.De fietstocht van ca. 20 km vertrekt vanaf De Kuip en laat mooie plekjes zien in Colmschate Noord/ De Vijfhoek en het achterliggende landschap. De routes kosten € 2,00 per stuk inclusief één kop koffie in De Kuip na afloop. Onderweg is er een gratis versnapering voor alle deelnemers. Vertrek vanaf 13.00 uur.

Tijdens de fototentoonstelling zijn er ca. 250 foto’s te zien van Colmschate toen en nu. Foto’s die tijdens de eerste Colmschate In Beeld middag nog niet getoond zijn. Voor velen een herkenning van vervlogen tijden en voor anderen een ontdekking van hoe het hier vroeger was. René Aarnink geeft een speciale presentatie over het Colmschate van weleer. Aanvang presentatie: 15.15 uur.

Verder is er een springkussen, een demonstratie van scouting Titus Brandsma, een huifkarrentocht en zijn er leuke kinderactiviteiten door Kinderopvang De Elfen Wereld. De middag wordt vrolijk opgeleukt door live muziek van John Kalma.

Kom ook 5 juni naar De Kuip in Colmschate. De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor de fietstocht en de huifkarrentocht wordt een bijdrage gevraagd. Na afloop zal de fototentoonstelling nog twee weken te bezichtigen zijn tijdens de reguliere openingstijden van De Kuip.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van o.a. WijDeventer Colmschate Zuid en WijDeventer Colmschate Noord/ De Vijfhoek.

Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden bellen met De Kuip via 0570-651410 of kijken op de website www.de-kuip.nl