Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Colmschate- Festival Veldrock in Colmschate: dit jaar voor het eerst een tweedaags festival


Colmschate – Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 staat alweer de derde editie van Veldrock op het Programma! Veldrock is een initiatief van Timo Aarnink en Sanne van den Berg. Zij wilden graag een toegankelijk en laagdrempelig festival organiseren voor iedereen uit Colmschate en verre omgeving. Na twee eerdere succesvolle eendaagse edities is het evenement in 2024 voor het eerst een tweedaags festival. Er is weer een prachtig programma samengesteld.

Na het Festival Old Dèventer wordt de vrijdagavond 31 mei gestart met de DJ’s van “Dockfever” met muziek van vinyl platen en de band “The Seventies”. Een avond vol muziek uit de jaren ’70 en ’80.
Op zaterdagmiddag 1 juni is er weer vermaak voor de kinderen. Zoals o.a. een springkussen, een grote zandbak en schminken. Tevens is Peppa Big aanwezig op het terrein, een mooie gelegenheid voor een foto!
Om 14:30 uur start het traditionele vogelschieten om de felbegeerde titel “Colmschater Schutterskoning 2024”.
s’Avonds in de grote tent gaat het dak eraf met de “Reeperbaahner” en de “Alive” rock en roll coverband. Alles aan elkaar gepraat door DJ Wesley!

De online kaartverkoop via de website is reeds gestart. Indien nog beschikbaar zijn de toegangskaarten ook aan de kassa verkrijgbaar maar vol = vol!!
Het festivalterrein bevind zich aan de Bloemendalsweg in Colmschate.

Meer info op
www.olddeventer.nl
en www.veldrock.nl .