Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Concert Eendracht op zaterdag 19 maart in De Kuip

Eendracht speelt met vuur

Eendracht speelt met vuur

COLMSCHATE – Zoals ieder jaar geeft muziekvereniging Eendracht een daverend concert in gemeenschapshuis De Kuip. Dit jaar zal het thema ‘vurig’ zijn. Het belooft dan ook een ‘vurige’ avond te worden; er wordt onder meer opzwepende muziek uit Zuid-Amerika gespeeld, een prachtige compilatie uit de opera Carmen, romantische popmuziek… Om al deze hitte te temperen wordt ook nog een uitstapje gemaakt naar de ijzige wereld van de populaire Disneyfilm Frozen.

Tijdens het concert zullen alle leden van jong tot oud, van hip tot klassiek optreden: de jongste leerlingen op de blokfluit, het instaporkest, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en het Stijlorkest.

Een mooi programma dit jaar, wel ‘pittig’ om in te studeren; er wordt dan ook hard gewerkt door de verschillende orkesten om alle stukken straks goed uit de verf te laten komen.

Extra bijzonder dit jaar is dat harmonieorkest en leerlingenorkest meerdere werken samen zullen uitvoeren en het is fantastisch om te merken hoe zij elkaar kunnen versterken!

Het wordt dus een avond met veel herkenbare muziek en een zeer gevarieerd programma.

Na afloop is er natuurlijk nog een gezellige borrel. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is 7,50 euro inclusief een kopje koffie. Eendracht ziet u graag!

Bespeelt u zelf ook een instrument? En lijkt het u leuk om met Eendracht mee te doen? Neem dan contact op! Meer informatie kunt u vinden op www.eendracht-colmschate.nl