Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Curves Deventer houdt open dag

Vrouwvriendelijke sportschool

Vrouwvriendelijke sportschool opent de deuren voor nieuwsgierige dames

COLMSCHATE – Voor iedereen die nu wel eens wil weten wat het verschil is tussen Curves en een ‘gewone’ sportschool, houdt Curves Deventer een open dag op 10 oktober van 9.00 – 15.00 uur. Tijdens de open dag wordt uitgelegd wat het geheim van Curves is en wordt informatie gegeven over het unieke trainings- en voedingsprogramma. Ook kan er kennis gemaakt worden met de 30-minuten work-outs en staan deskundige coaches van Curves Deventer klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voeding en beweging

Curves zet zich al jaren in om vrouwen te laten bewegen en biedt haar leden de mogelijkheid om een bewegingsprogramma te combineren met een voedingsprogramma: Curves Complete. Wie een gezonde voeding en beweging combineert, boekt namelijk een beter resultaat. Tijdens de open dag van Curves Deventer leggen de coaches uit hoe het speciaal op vrouwen afgestemde programma werkt en waarom het zo effectief is. Natuurlijk kan iedereen een Curves work-out komen proberen. Wie persoonlijk advies wil, kan een afspraak maken voor een gratis figuuranalyse en een berekening van BMI en vetpercentage. Snel de knoop doorhakken loont de moeite, want als je besluit lid te worden tijdens de open dag betaal je maar € 10,00 om je in te schrijven.

 

Algemene informatie

Curves is een sportschool speciaal voor vrouwen. Je doet er een total body work-out in slechts dertig minuten, ondersteund door een coach. De work-out kan worden aangevuld met een flexibel maaltijdplan dat een goede aanvulling biedt op het sporten. Curves is een wereldwijde organisatie met 5.000 clubs in 80 landen. Ruim twintig jaar geleden heeft het bedrijf het 30-minuten concept speciaal voor vrouwen uitgevonden en ontwikkeld. De oorsprong van Curves ligt in Amerika. In Nederland zijn inmiddels 51 vestigingen, waaronder in Deventer. Je vindt ons aan het Piet van Donkplein 1 (de Scheg) 0570-517074 en aan de Diepenveensweg 159 (de Heuvel), te Deventer, tel. 0570-210277