Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Colm maakt uw tuin winterklaar

COLMSCHATE – De dagen worden korter, de avonden worden langer, de temperatuur daalt. De herfst is begonnen, de winter staat voor de deur. Tijd om de tuin winterklaar te maken. Tijd ook om hoveniersbedrijf De Colm in te schakelen.De Colm is een vertrouwd begrip in de regio. Het bedrijf van Freek en Gerda Nijkamp aan de Holterweg in Colmschate dorp werkt voor het overgrote deel voor particulieren. Een klein deel van het klantenbestand is zakelijk. De Colm heeft acht medewerkers die in een straal van een kleine tien kilometer rondom Deventer actief zijn in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Dus van renovatie van een bestaande tuin tot aanleg van een geheel nieuwe tuin bij een nieuwbouwwoning.

Naast de invulling van de ruimte en de grote lijnen zijn er nog vele details die voor een juiste afwerking en aankleding zorgen. De kleur van de beplanting of de verharding bijvoorbeeld, maar ook de verlichting. Uiteraard kan De Colm hierover adviseren en alle benodigde tuinartikelen leveren. Populair op dit moment is de strakke onderhoudsarme tuin, maar uiteraard zijn er meerdere soorten tuinen mogelijk.

Over onderhoud gesproken: nu wordt het weer tijd om een najaarsbeurt aan uw tuin te geven. Dus bel (0570-652714) of stuur een e-mail (info@decolm.nl) naar de Colm om een afspraak te maken.