Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Deventer rockformatie Rocktopussy bij tHof Live!

COLMSCHATE – Zaterdag 7 oktober opent ’t Hof van Colmschate haar deuren voor een editie van tHof Live! Ditmaal met de Deventer rockformatie Rocktopussy.De muzikale roots van de mannen liggen in de jaren zeventig. Bands en artiesten als Led Zeppelin, The Rolling Stones, Black Sabbath, Rory Gallagher, Howling Wolf hebben de stijl van de mannen vormgegeven. Hoewel het repertoire van het Deventer gezelschap bestaat uit klassieke rockcovers, herken je het geluid uit duizenden.

Je hebt werkpaarden en luxepaarden. Rocktopussy is er duidelijk een van de eerste categorie. Maar de tomeloze inzet van dit viertal gaat ook altijd gepaard met een herkenbare, stevige sound. Met de klassieke bezetting van drums, bas, gitaar en vocalen trekt deze vriendengroep al jaren met een vaste crew door het land.

Een eigen draai geven aan de muziek van legendes, dat is waar het bij leadzanger René Veldhoen, gitarist Bas Rutgers, bassist Dennis Paalman en drummer Michel Buijs allemaal om draait. Inmiddels hebben deze hardwerkende kerels hun spierballenrock op meer dan 130 podia gebracht. En dat is ook de insteek: zoveel mogelijk rocken. Goudeerlijke muziek met respect gespeeld door oprechte liefhebbers van seventies rock! Het enthousiasme waarmee de songs worden gespeeld, slaat nagenoeg altijd over op het publiek.

Het optreden in café tHof start om 21:30 u, de entree is gratis en het bier van Kornuit.