Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Drie-D presentatie bij PCOB

COLMSCHATE – De PCOB afd. Deventer verzorgt op dinsdagavond 18 oktober voor haar leden en andere belangstellenden haar eerste reguliere bijeenkomst voor dit winterseizoen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Ichtuskerk te Colmschate en begint om 19.30 uur.De Activiteitencommissie heeft voor deze bijeenkomst de heer Jan Geerdink uit Hengelo uitgenodigd. Hij zal op deze avond een heel bijzondere diavoorstelling verzorgen. Hij wil de aanwezigen laten kennismaken met de driedimensionale of stereofotografie. Alle aanwezigen krijgen tijdens deze presentatie een 3-D bril op om het stereo-effect goed te kunnen waarnemen.

In tegenstelling tot de reguliere fotografie, waarin de werkelijkheid wordt teruggebracht tot een vlakke afbeelding, wordt bij driedimensionaal (kortweg 3-D) meer diepte in het gepresenteerde beeld aangeboden. Bij het zien van deze zó reële filmbeelden krijg je het gevoel zelf ter plekke aanwezig te zijn bij het vertoonde beeld. Het is allemaal zo verrassend echt, treffend en levendig.

Mensen die al eerder 3D-opnames via projectie op een groot scherm hebben gezien, zijn allemaal unaniem onder de indruk. Het is immers een geheel andere ervaring dan kijken naar ‘gewone dia’s’.

Het belooft echt een bijzonder mooie avond te worden, waarvoor een grote belangstelling wordt verwacht.