Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ds. Martine Nijveld neemt afscheid

COLMSCHATE – Na 14 jaar verbonden te zijn geweest aan de Protestantse Gemeente Colmschate – Schalkhaar neemt ds. Martine Nijveld afscheid. Martine Nijveld heeft een beroep aanvaard naar de wijkgemeente Den Haag-West van de Protestantse gemeente ’s-Gravenhage.Ds Martine Nijveld

De gemeente van de Ichtuskerk heeft een fijne tijd beleefd met deze enthousiaste dominee en vindt het jammer dat Martine Nijveld vertrekt. Gedurende zo’n lange periode gebeurt er veel in een kerk en daarin heeft Martine Nijveld veel betekend. Niet alleen binnen de gemeente, maar ook in de regio rond Deventer en in de samenwerking met de Titus Brandsmaparochie was ze actief.

Na haar vertrek zijn nog twee predikanten werkzaam: ds. Trijnie Plattje en ds. Walter Meijles.

Voor ds. Martine Nijveld hebben de afgelopen maanden in het teken gestaan van afronden, terugblikken, en afscheid nemen. Ze kijkt met een warme, tevreden blik terug op de afgelopen jaren.

Op vrijdag 29 mei vanaf 20.00 uur neemt de gemeente op informele wijze afscheid van Martine Nijveld, haar man en kinderen. Het belooft een vrolijke feestavond te worden. Een ieder wordt hierbij hartelijk uitgenodigd om afscheid te nemen.

Op zondag 31 mei zal ze officieel afscheid nemen van de gemeente tijdens een kerkdienst waarin zij zelf voorgaat en die om 10.00 uur begint.