Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ds. Walter Meijles neemt afscheid

Ds Walter Meijles

COLMSCHATE – Na zo’n 4 jaar verbonden te zijn geweest aan de Protestantse Gemeente Colmschate – Schalkhaar (PGCS) neemt ds. Walter Meijles afscheid van de Ichtuskerk in Colmschate.

Ook al is Walter in deze periode noodgedwongen in Arnhem blijven wonen, hij was al snel een bekend gezicht. Niet alleen in Colmschate en kerkelijk Deventer, maar ook in de regio rond Deventer en binnen allerlei maatschappelijke instanties.

Walter heeft tijdens zijn predikantschap in Colmschate veel energie gestoken in het jeugdwerk en heeft hierin heel veel bereikt. Samen met het jeugdteam maakte hij een groot succes van onder andere ‘De Passion’ en alle jeugd- en jongerendiensten.

De PGCS had graag nog wat langer willen bouwen op het enthousiasme van Walter en vindt het dan ook jammer dat hij een beroep heeft aanvaard in Roden-Roderwold.

Op vrijdag 2 september vanaf 20.00 uur neemt de gemeente op informele wijze afscheid van Walter, zijn partner en zijn kinderen. Het belooft een vrolijke en feestelijke avond te worden. Een ieder wordt hierbij hartelijk uitgenodigd om het afscheid bij te wonen.

Op zondag 4 september neemt hij officieel afscheid van de PGCS tijdens een kerkdienst waarin hij zelf voorgaat. Deze afscheidsdienst begint om 10.00 uur in de Ichtuskerk te Colmschate.

Binnen de PGCS blijft nu nog één predikant werkzaam, namelijk ds. Trijnie Plattje. Tevens heeft de kerk sinds kort een kerkelijk medewerker binnen haar gelederen; haar naam is Marga Snoeij-Bakker.

Op zondag 11 september wordt Walter bevestigd in de Protestantse Gemeente Roden-Roderwold.