Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

EHBO vereniging Colmschate zoekt cursisten

COLMSCHATE – De laatste tijd zijn er op de televisie en radio zenders regelmatig wervende spotjes te zien en te horen welke de noodzaak van het bewust handelen bij een ongeval of indien nodig een reanimatie aanprijzen.

Dat vinden de EHBO-ers van de afdeling Colmschate nu ook. Maar nog altijd is de beste voorbereiding op een ongeval of de kennis van hoe te reanimeren te verkrijgen door een cursus EHBO met Reanimatie en AED bediening te volgen.

EHBO vereniging Colmschate wil dan ook het nieuwe jaar beginnen met het goede voornemen om iedereen die geïnteresseerd is, op te leiden tot EHBO-er.

De EHBO vereniging Colmschate houdt zijn lesavonden in het PW Janssen verpleeghuis op de Hermelijn in Colmschate.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd instructeur van het Oranje Kruis die voor de lessen reanimatie een aantekening van de Nederlandse Reanimatie Raad heeft.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de theorie, zogenaamd E-learning, via internet te volgen daarbij moet dan nog wel een praktijkdeel gevolgd worden.

De kosten van de cursus en het lidmaatschap van de vereniging zijn vaak voor een groot deel of geheel te declareren bij de zorgverzekeraar.

Inlichtingen zijn te verkrijgen via secretariaat@ehbo-colmschate.nl tel. 06-18908922.