Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

En de winnaar van de Rotary-prijsvraag is…..

COLMSCHATE – Trots als een pauw laat Luuk Hendriks uit Colmschate zijn zojuist gewonnen fietstrui zien. Op de foto Luuk met zijn ouders en zijn zus. Luuk heeft de trui net uit handen gekregen van niemand minder dan voormalig profwielrenner Theo de Rooij.Luuk verdiende de trui op de tweedehands fietsenmarkt van Profile Riesewijk, omdat hij (dan wel zijn papa en mama) bijna alle vragen van de Rotary-prijsvraag goed had. Die vragen gingen onder meer over de Deventer Fiets Classic. Dat is de fiets toertocht die Rotary Club Deventer Noord op 19 mei houdt. De opbrengsten van dat evenement worden besteed voor de aankoop van een riksja voor de stichting Fietsen alle jaren (https://fietsenallejaren.nl). Daarmee kunnen mensen die zelf niet meer kunnen fietsen, toch genieten van een heerlijke fietstocht.

Meer informatie over de Deventer Fiets Classic is te vinden op www.deventerfietsclassic.nl Opgeven voor deze prachtige toertocht (35 km) door het mooie Salland met tal van leuke tussenstops, is mogelijk via deze website, of bij een van de leden van de Rotaryclub.