Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie Anke Bits in Gemeenschapshuis De Kuip

Expositie Anke Bits

COLMSCHATE – p dit moment kunt u een expositie van Anke Bits zien in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. Anke Bits is een illustrator en kunstenaar. Ze is bezig met het schrijven van een kinderboek en kaartontwerpen maken. Daarnaast maakt ze abstracte/figuratieve schilderijen en pentekeningen.

Illustrator is ze pas sinds kort; na een zelfstudie van 2 jaar en een cursus illustreren als zzp-er van anderhalf jaar, heeft zij zich ontwikkeld tot illustrator.

Na 11 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na enig onderzoek kwam zij erachter dat creativiteit de rode draad is die door haar leven loopt. Wat is er mooier om van je hobby je werk te maken. Dus toen ze de kans kreeg, heeft ze deze met beide handen aangepakt.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10.30 – 12.00 uur en ‘s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.

 

Activiteitenmiddag

De Kuip begint op 16 september elke woensdag met een activiteitenmiddag. Deze middag is toegankelijk voor iedereen die wil. Houdt u ook van een spelletje spelen of houdt u meer van creatief bezig zijn? Dit kan in De Kuip onder het genot van een kopje koffie of een borreltje in gezelschap van andere mensen uit de buurt. Op 16 september begint men met een het “Toon Hermans ommetje rondom De Kuip”. Onderweg kom je kleine gedichtjes, versjes, en proza van Toon Hermans tegen. De activiteit start om 14.00 uur.

Meer informatie via www.de-kuip.nl