Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie

Antoinette Bonhof- Fifis

in De Kuip

Expositie Antoinette Bonhof

COLMSCHATE – Vanaf 17 juni is er een nieuwe expositie te zien in Gemeenschapshuis De Kuip. Tot de zomervakantie exposeert Antoinette Bonhof- Fifis in de foyer van De Kuip. Antoinette woont in Diepenveen en heeft sinds enkele jaren een fijn, groot atelier in huis. Al vanaf heel jong tekent en schildert ze; de laatste jaren is ze echter ook fanatiek in de weer met keramiek.

Op dit ogenblik is ze lid van de D.A.K. Deventer en de Diepenveense Schildergroep. Tevens heeft ze een opleiding aan de Academie voor Realistische Schilderkunst ‘Art Partout’ gevolgd. Daar komen weer heel nieuwe technieken aan de orde: stillevens, portretten en landschappen. Toch blijft de natuur haar favoriete onderwerp. De ene keer zijn de ‘koeiendames’ van haar buren haar model, de andere keer laat ze zich inspireren door mooie foto’s gemaakt tijdens wandelingen, vakanties etc..

Wilt u ook exposeren in de foyer, neemt u dan contact op. Er zijn nog mogelijkheden na de zomervakantie.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10.30 – 12.00 uur en ‘s avonds vanaf 19.00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. U vindt de schilderijen in de foyer.