Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie en Samen Eten in De Kuip

COLMSCHATE – Het nieuwe seizoen is begonnen in Gemeenschapshuis De Kuip. Veel sporters en muzikanten bezoeken De Kuip, maar u kunt er in de foyer ook de expositie van schilderes Antoinette Bonhof- Fifis bekijken en op 5 oktober begint ook het Samen Eten. Op 15 september begint de gehandicaptensoos De Kuiperij met een optreden van Het Stijlorkest.Antoinette woont in Diepenveen en heeft sinds enkele jaren een fijn, groot atelier in huis. Al vanaf heel jong tekent en schildert ze; de laatste jaren is ze echter ook fanatiek in de weer met keramiek. Op dit ogenblik is ze lid van de D.A.K. Deventer, de Diepenveense schildergroep. Tevens heeft ze een opleiding aan de Academie voor Realistische Schilderkunst ‘Art Partout’ gevolgd.

Op woensdag 5 oktober begint ook het Samen Eten. Elke eerste woensdag van de maand kunnen bezoekers gezellig samen eten in De Kuip. Dit is voor iedereen toegankelijk. In oktober staan de mosselen op het programma met als toetje bitterkoekjespudding. Vorig jaar was dit ook een groot succes, want dit maakt u misschien thuis ook niet zo snel. Samen Eten is van 18.00 – 20.00 uur en kost € 7,50 per persoon. In verband met de inkoop is opgeven aan de bar, via 0570-651410 of www.de-kuip.nl noodzakelijk.

Op 4 oktober is er een herfstworkshop door Flowers4Emotion. U kunt zich hiervoor nog opgeven via de website. Deelname kost € 25,-. U mag uw bloemstuk natuurlijk mee naar huis nemen. Deze workshop is van 19.30 – 21.30 uur.