Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie schilderes

Paula Kambong van Meeteren

Expositie schilderes

COLMSCHATE – Tot aan de zomervakantie kunt u in Gemeenschapshuis De Kuip een expositie vinden van schilderes Paula Kambong van Meeteren. Nadat haar vader drie jaar geleden overleden is en Paula zijn schildersmateriaal geërfd heeft, schildert ze bijna dagelijks. Door te schilderen heeft ze de nodige afleiding kunnen vinden en haar emoties kunnen uiten en ze heeft er nu ontzettend veel plezier in. Tegenwoordig heeft ze het gevoel dat ze wat moet schilderen, ze moet wat maken en kan niet zonder.

Haar schilderijen zijn altijd abstract en kleurrijk. Ook vindt ze dat de schilderijen betaalbaar moeten zijn. De prijs van het schilderij is afhankelijk van de materialen die gebruikt worden.

Ook schildert ze in opdracht; denk dan aan de grootte en kleuren. Het schilderen is voor Paula een creatief proces dus geen schilderij is hetzelfde; wel kunnen de schilderijen op elkaar lijken. Het schilderij moet natuurlijk wel bij het interieur passen zo komt het schilderij het meest tot zijn recht.

Wanneer u meer wilt weten of een schilderij wilt kopen, kunt u informeren bij de bar in De Kuip.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10.30 – 12.00 uur en ‘s avonds vanaf 19.00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 00.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie vindt u ook op de website www.de-kuip.nl