Expositie schilderijen Jolanda Euren in De Kuip

COLMSCHATE – Op dit moment is er in Gemeenschapshuis De Kuip een expositie te zien van prachtige schilderijen gemaakt door Jolanda Euren. De schilderijen zijn de komende weken te vinden in de foyer van De Kuip.Jolanda Euren (1965) maakt moderne en abstracte schilderijen. Jolanda’s schilderijen zijn vaak van groot formaat, waarbij er duidelijk sprake is van een eigen stijl. De schilderijen worden in haar atelier in Colmschate gemaakt.

Jolanda maakt ook graag in opdracht schilderijen. Een oud kunstwerk zat? Een kale plek in je huis? Een nieuw huis gekocht? Jolanda denkt graag mee wat voor kunstwerk zij kan maken, zodat de ruimte en de kunst elkaar versterken. Door middel van een persoonlijk gesprek tast Jolanda af waar de voorkeuren naar uit gaan, waarna Jolanda aan de slag gaat.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10.30 – 12.00 uur en ‘s avonds vanaf 19.00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via de vernieuwde website www.de-kuip.nl